Află ce trebuie să faci în contextul pandemiei COVID-19

Informații din surse sigure

O sursă de informare corectă, nealimentată de panică poate ajuta populația României să fie vigilentă în felul în care accesează, asimilează și distribuie rafalele de știri prezentate în media. Informați-vă doar din canalele media oficiale și verificați informațiile de fiecare dată.

Acest proiect este realizat pro-bono de voluntarii Code for Romania, organizație neguvernamentală independentă, neafiliată politic și apolitică, în cadrul Code for Romania Task Force și în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Ultimele informații oficiale

Grupul de Comunicare Strategică

Informare mass-media - 25 februarie 2020

Având în vedere interesul manifestat de mass-media față de cazul înregistrat în județul Gorj, necesitatea de a respecta intimitatea și drepturile celor implicați, dar și necesitatea adoptării unui set de reguli de protecție, facem apel la reprezentanții presei prezenți în localitatea Bâlteni și în oricare altă zonă de expunere la moderație. 

Distribuie pe

În astfel de situații este obligatoriu să fie respectate indicațiile autorităților, să se păstreze o distanță de siguranță de minim 20 de metri față de locuința persoanelor unde se desfășoară ancheta epidemiologică, să nu fie afectată în niciun fel intervenția autorităților.

Personalul specializat al Ministerului Afacerilor Interne și al Ministerului Sănătății este prezent în zonă și aplică protocoalele standard la nivel mondial pentru astfel de situații.

Distribuie pe